INDIAAS RESTAURANT SWAGAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 488 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Swagat. Meer weten? Ontdek meer

29 sep 2022 om 21:57 They delivered the completely wrong bottle of wine that was much less valuable than what I ordered and also white vs red. ???
26 sep 2022 om 22:51 2,5 uur (!) duurde het voordat het bezorgd was, meerdere keren gebeld, iedere keer zou het snel komen. Helaas, eten was natuurlijk koud toen het eindelijk was geleverd.
25 sep 2022 om 12:17 Altijd lekker en supersnel bezorgd!
23 sep 2022 om 0:51 niet zeggen dat de bestelling er over 30 minuten is als het 50 minuten wordt. andersom is veel beter! verwachtingen managen! enne de bezorger liet motor van de brommer recht voor de deur ronken en was zwaar geirriteerd dat ik daar iets van zei
18 sep 2022 om 20:45 Butter chicken was heerlijk. Maar een Klein stukje naan brood erbij terwijl ik het voor 2 pers bestel en ook vraag om extra naan. Het werd pas na 1,5 uur bezorgd. Ik had er wel wat naan bijgedaan dan. Maar dat terzijde
17 sep 2022 om 12:10 We won’t be ordering here again. Our order was delivered more than 2 hours after ordering. We tried calling but at first they didn’t answer their phone. When we did manage to talk to someone they didn’t offer any compensation for the situation.
29 aug 2022 om 9:44 Eten besteld om 14.30 voor 18.00. Pas na bellen gekomen, 45 minuten te laat. Jammer, want het eten is super.
21 aug 2022 om 23:49 opnieuw heerlijk, net als de laatste paar keer, en voor een zondagavond mooi op tijd
20 aug 2022 om 22:11 2 uur lang moeten wachten. Aan de telefoon werd alleen gezegd dat het druk was en dat we gewoon moesten wachten. Eten viel heel erg tegen.
12 aug 2022 om 0:52 Good food tasty quicklydelivered sufficient ration valieformoney
8 aug 2022 om 22:52 Mega goed echt top
31 jul 2022 om 23:14 Weer uitstekend!!