INDIAAS RESTAURANT SWAGAT

Recentebeoordeling


4 sterren uit 573 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Indiaas Restaurant Swagat. Meer weten? Ontdek meer

1 mrt 2024 om 20:35 Het eten was lekker als altijd. Maar... het was helemaal niet warm. Kan niet aan de bezorger liggen want het eten was er juist heel snel. Dus: niet goed verwarmd/opgewarmd. Jammer als je 50,- voor 2 hebt besteed voor gezellige avond
14 feb 2024 om 21:08 Excellent taste. Authentic Indian food. Delivery was a bit late because they seemed to be very busy tonight.
13 feb 2024 om 20:50 Love the food at swagat!
8 feb 2024 om 0:06 The chicken madras was not nice. It was different from the previous time I ordered it. Order was also 20 min late. Telephone number listed is not correct.
7 feb 2024 om 22:26 Heerlijk zoals altijd, vertrouwd adres,fijne mensen
5 feb 2024 om 22:16 Vriendelijke bezorger. Eten heerlijk.
27 jan 2024 om 23:28 they got the best food, we are happy regular customers! thank you so much
25 jan 2024 om 18:58 Very salty, low on actual spice. Would not order again.
21 jan 2024 om 20:42 Goed eten, bezorging was verschrikkelijk en duurde lang. Ons eten is voor de deur achter gelaten zonder enige vorm van contact. Telefonisch een onbeschofte medewerker aan de telefoon gehad die vond dat we maar moesten begrijpen ‘dat hij het druk had’
9 jan 2024 om 23:07 Héérlijk!!!
16 dec 2023 om 20:41 Food was delivered on time and still hot. Thanks for a tasty meal
9 dec 2023 om 7:53 I ordered in the morning for delivery at 5pm and it only came at 5.50pm. I thought there was enough time to plan. Food was amazing though so worth the wait. It was still warm when it arrived.